Asea & Renu! VÄLKOMMEN IN I MITT LIV!

Jag har har, till större delen av mitt liv varit väldigt anti mot allt vad som kommer på marknaden och ska säljas "för att tjäna pengar" å vad finns det för "bröte" i allt som säljs?

I Våras kontaktades jag av en herre som undrade om jag inte skulle börja Sälja för ASEA, dvs Cellvatten. Min första tanke var som vanligt; Nej tack! Jag ska inte lura på mina kunder och klienter massa onödiga produkter och hoppas på att de ska sälja. Jag tänker inte sälja någon skit och Cellvaten, hallå!? Vem tror att det skulle funka och på vilken nivå? Bara massa dyra onödiga pengar för produkter som ska massproduceras och säljas för att några högre uppsatta personer ska tjäna pengar.

Jag var kritisk, å bad att få återkomma om jag senare skulle ändra mig..

Jag har nu, i några månader kollat upp denna produkt. Jag har sökt på nätet, sett både negativ och positiv kritik om Asea (cellvatten) & den senaste nyheten Renu 28- en gel att stryka på kroppen. (28 dagar).

Å vad skulle du säga om jag säger att det kanske finns en lösning för dig?

Ledvärk, artros, Viktproblem, tröttet, orkeslös, eksem, dåliga naglar, tunnt hår, ... Allt kan bli bättre med hjälp av detta!

Jag har kollat runt med människor som använder detta och dessutom. Jag har hört människor som smörjt sina huvuden, då de varit tunnhåriga och sett stora förändringar. Jag har hört Cancersjuka människor välja bort sin cellgiftsbehandling för att enbart dricka detta vatten, jag har hört ägare till hästar som har gett sina hästar lite av detta vatten varje morgon och märkt förändringar i gångart osv. Jag har sett föräldrar som baddat deras små barns sår med detta vatten och som väldigt fort blivit av med såret.  Nu har jag min första försökskanin, min kära sambo Daniel fått ta del av Renu 28. På en månad, så ska skillnad ses. Vi har sett skillnad redan nu, på 7 dagar!!! 

För att få en inblick i vad detta är, kolla på denna video och sedan kontakta mig om intresse finns att testa.

http://vimeo.com/asea/review/66337446/9780dfb523

http://altiore.teamasea.com/

 

 

 

26 sep 2014

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)