Blogg

Asea & Renu! VÄLKOMMEN IN I MITT LIV!

26 sep 2014

Jag har har, till större delen av mitt liv varit väldigt anti mot allt vad som kommer på marknaden och ska säljas "för att tjäna pengar" å vad finns det för "bröte" i allt som säljs?

I Våras kontaktades jag av en herre som undrade om jag inte skulle börja Sälja för ASEA, dvs Cellvatten. Min första tanke var som vanligt; Nej tack! Jag ska inte lura på mina kunder och klienter massa onödiga produkter och hoppas på att de ska sälja. Jag tänker inte sälja någon skit och Cellvaten, hallå!? Vem tror att det skulle funka och på vilken nivå? Bara massa dyra onödiga pengar för produkter som ska massproduceras och säljas för att några högre uppsatta personer ska tjäna pengar.

Jag var kritisk, å bad att få återkomma om jag senare skulle ändra mig..

Jag har nu, i några månader kollat upp denna produkt. Jag har sökt på nätet, sett både negativ och positiv kritik om Asea (cellvatten) & den senaste nyheten Renu 28- en gel att stryka på kroppen. (28 dagar).

Å vad skulle du säga om jag säger att det kanske finns en lösning för dig?

Ledvärk, artros, Viktproblem, tröttet, orkeslös, eksem, dåliga naglar, tunnt hår, ... Allt kan bli bättre med hjälp av detta!

Jag har kollat runt med människor som använder detta och dessutom. Jag har hört människor som smörjt sina huvuden, då de varit tunnhåriga och sett stora förändringar. Jag har hört Cancersjuka människor välja bort sin cellgiftsbehandling för att enbart dricka detta vatten, jag har hört ägare till hästar som har gett sina hästar lite av detta vatten varje morgon och märkt förändringar i gångart osv. Jag har sett föräldrar som baddat deras små barns sår med detta vatten och som väldigt fort blivit av med såret.  Nu har jag min första försökskanin, min kära sambo Daniel fått ta del av Renu 28. På en månad, så ska skillnad ses. Vi har sett skillnad redan nu, på 7 dagar!!! 

För att få en inblick i vad detta är, kolla på denna video och sedan kontakta mig om intresse finns att testa.

http://vimeo.com/asea/review/66337446/9780dfb523

http://altiore.teamasea.com/

 

 

 

Allt är föränderligt

15 maj 2014

 

Allt förändras, varesig man vill eller inte. Du, din omgivning, dina drömmar och din vardag.

Det enda som återstår är den djupa kärnan inom dig, som du så starkt letar efter utanför dig själv. Jag kan bara konstatera, att alla vägar, leder inåt. Det är där de stora arbetena ligger. En del orkar helt enkelt inte blicka inåt, de tycker att det är obehagligt och försöker istället att blicka hela livet utåt. Fylla på med saker, människor och så vidare utan att ens veta varför. Det är inte föräns man står där och verkligen ifrågasätter; Vad vill jag?

 

Jag har absolut ingen aning om hur allt ser ut om fem år. Allt kan förändras. Mitt företag, har jag kvar det? Vart bor jag egentligen? Har jag fortfarande ett fast förhållande? Givetvis är detta saker som jag önskar att jag har, men allt förändras. Och det är faktiskt Det som jag älskar med livet. Det är en upptäcksfärd. Bara för att jag läste till något för 30 år sedan, behöver inte det betyda att jag fortfarande jobbar med det. Jag kanske har drömt om att få göra något annat, men istället för att blicka inåt och verkligen känna på hur det skulle kännas, blickar jag utåt. "Vad ska alla säga? Å Hur ska detta gå? Å jag har ju faktiskt en utbildning, kan jag verkligen byta inriktning nu såhär mitt i livet?"

Att våga ta steget, göra något annat, det är det som utvecklar oss. Det viktiga är att inte låta det gå för fort, utan att man verkligen känner på det. HUR skulle JAG känna? hur skulle DET kännas, för mig? Att spänna pilbågen till sitt största läge, och inte bara spänna lite grann, då ramlar pilen rakt ner i backen, eller som för en del, inte våga spänna den alls, för vad skulle de runtom mig tycka? Skulle jag passa in, inom dessa fyra ramar som bilden av samhället ger oss?

 

"Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor!"  Jag blir lite ledsen när jag hör äldre OCH yngre säga så. Jag tänker mer, att livsresan handlar inte om att upptäcka vad man vill bli när man blir stor. Det handlar om att våga göra annat, testa på nya saker som så småningom kommer leda till att du hittar dig själv mer och vad du egentligen är för person; Det är först då, som du verkligen kommer på vad du vill arbeta med. Återigen, allt förändras.

 

Jag tänker på Pippi, Emil, Bröderna Lejonhjärta, Ronja och så vidare. Hur viktigt det är att vi har drömmar och vilja att gå framåt när livet testar oss. Pippi, hon är världens starkaste tjej (Fysiskt!!!), hon bor ensam med sina djur, har sin pappa ute på havet och pratar med sin mamma i himlen...

Emil, många hyser agg mot Emil för att han utforskar sitt liv och sin värld och det sätter humöret på prov hos hans pappa och andra byfolk runtomkring. Emil får låsa in sig i snickarboa för att inte hans pappa ska få tag på honom..

Bröderna Lejonhjärta... Ser ljuset, hamnar i det vackra Nangijala och stöter på båda onda och goda saker där.

Ronja, ska ge sig iväg hemifrån, ut för att möta de goda och onda i livet. Vildvittror, helvetesskapet, rumpnissar, grådvärgar osv.

Alla filmer, hemska egentligen, men visst berör de oss!? Hur många språk har dessa filmer inte översatts på? Det säger allt! Någonstans där inom oss, finns något som längtar, något som vill testa allt och utmana de farliga sakerna. Livet prövar oss, och de viktiga som de alla karaktärerna gör; De går sina egna vägar, för att de vill, inte för någon annans skull och vad händer; De utvecklas.

 

Sagorna får oss att våga drömma och hitta oss själva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ödet blev min väg

17 apr 2014

Välkommen till min hemsida Altiore och min blogg!

Mitt namn är Erika Johansson och jag arbetar som Friskvårdskonsult, massör och med sorgbearbetning. För tillfället studerar jag också vid Psykosyntesinstitutet i Göteborg eftersom den sortens av psykologi ligger mig närmast hjärtat. Efter avslutad utbildning så är jag Coach i individ och grupputveckling/ledarskap eller Samtalsterapeut, beroende på mitt val av inriktning framöver.

Och som det mesta i livet, så blev ödet min väg till detta. Med en utbrändhet och en förlust av min dåvarande sambo i en olycka, så tog jag små, små steg mot min dröm, mina drömmar. Händelserna va stora kriser och sorger, men ur varje kris och sorg kan man göra en utveckling. Få en insikt och göra en utveckling. Jag tog det första steget mot en dröm.

Sorg, är för många förknippat med döden. Vilket är helt fel. Jag tror att det är för att vi ofta säger Sorg, när någon försvunnit ifrån oss. "Jag beklagar sorgen" "Sorgen och saknaden" osv

Att beklaga sorgen, känns också för mig helt fel. Att beklaga att någon annan känner sorg, är som att säga att "jag beklagar för att du är glad!"  Vi måste få känna allt vi känner, att beklaga sig över den sorg man känner, gör att vi försöker undvika det och ignorera det, då det låter som en negativ klang. Varför inte istället säga "Jag beklagar att du mist din pappa, vän, kille, tjej, barn osv"

I Sorgen, försöker du överleva, men i saknaden så lär du dig leva. Sorg & Saknad är olika stadier i olika händelser.

Du kanske har en sorg över att du eller din vän fått en sjukdom, när du bearbetat din sorg, finns den som alltid kommer att finnas, men som inte kommer att ta lika mycket plats; Din saknad. Saknaden efter ditt liv eller din väns liv utan din eller dens sjukdom. Sorgen är tillfällig, och med tillfällig menar jag inte en månad eller två år. Den varierar beroende på vad det är för människa som bär på sorgen eller vad det är som hänt. Sorgen är tillfällig, saknaden är livslång. Men när man accepterar att det som hänt, faktiskt hänt, det är då man tillåter saknaden att ta plats och att den faktiskt få vara där. Då får man en insikt och gör en utveckling. Det är inget fel i att känna saknad efter någon som dog för 30 år sedan, bara det inte är konstant i ditt sinne, det är då du fortfarande är i sorgen. Det är inget fel i att bli ledsen över att du inte fick det där jobbet för 3 år sedan, som du så gärna ville ha, det är inget fel i att känna saknad efter att velat ha växa upp i en familj utan missbruk. När du accepterar det, gör en bearbetning av det som ligger och tynger dig, det är då du tar steget vidare.

Jag är massör och eftersom det vid massage är mycket spänningar som släpper, är det många som ofta kommer i konatkt med sin sorg då det inte är helt ovanligt att de som blir behandlade med massage börjar gråta eller börjar prata om personliga saker.

I mitt yrke råder Tystnadsplikt; Varesig jag är Konsult, massör eller handledare i Sorgberabetning.

Vill du har mer info om hur du kan göra en bearbetning av det som tynger dig?

Välkommen att höra av dig, eller läs mer info under fliken Sorgbearbetning, för att göra en personlig utveckling.

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)