Kontakt

 

Erika Johansson
Axelsons Gymnastiska institut, Svenska institutet för Sorgbearbetning, Psykosyntesinstitutet i Göteborg med Personlig utveckling år 1 & 2. Nu pausad utbildning-Terapi/coaching.
Friskvårdkonsult, Handledare i Sorbearbetning, massör och HLR instruktör.


"Varför valde jag då att arbeta med sorg? Jag vill ju arbeta med glädje.
För glädje och för mer livslust.
Men även trädgårdsmästaren måste se till att jorden han planterar i är av god kvalité.

Han frågar inte, "varför arbetar jag med ogräs?"

Vi har alla en historia som format oss och kanske skadat oss. Det holistiska perspektivet omfattar både det som är patologiskt och det som inom oss är oskadat och ständigt helt. Det unika är att vi har en kreativ potential som hjälper oss att läkas och att stödja oss i att vilja bli de vi är. Vi är alltid mer än vad vi ser, mer än våra begränsningar. Den holistiska människosynen betonar människans obegränsade möjligheter till utveckling. Vi föds som andliga varelser och är här för ett syfte. Livet prövar oss och vi tvingas att anpassa oss för att överleva.

Erika tror att alla människor har alla resurser inom sig, allt som de kan tänkas behöva för att leva det liv de önskar och vill och att vara de människor som de är ämnade att vara. Hon tror att livet utsätter oss för påfrestningar, kriser och förluster för att det vill utveckla människorna. Ibland vill de kanske vidare, hitta nya vägar, ett nytt liv. Ibland flyr de tillvaron, på olika sätt eller försöker att kontrollera den. Men det finns andra sätt att använda sig utav, det är just det som hon vill inspirera och vägleda andra människor i, att hitta sina egna vägar och inte efter någon annans vilja och önskemål än deras egna.

"Efter några större livskriser med utbrändhet och efter att ha mist min dåvarande sambo i en olycka så bestämde jag mig för att inspirera andra människor om att det går att ta sig vidare med hjälp av rätt verktyg.
Sorgbearbetning handlar om att komma vidare i livet, bearbeta det man varit eller är med om. Sorg är en naturlig känsla vid alla typer av förändringar som vi alla är med om. Alla bär vi på olika slags sorger i form av känslor, och känslor mår inte bra av att stoppas undan. De tenderar bara att växa om man inte tar itu med dem.
I varje livskris, kan du göra ett medvetet val och växa som människa.
Jag erbjuder sorgbearbetning, enskilda samtal eller i grupp, mindfulness-stunder och föreläsningar - om sorg, att vara vid sidan av sorgen; Hur gör man? Vad säger man? Hur stöttar man en anhörig i sorg?"

Erika håller också i föreläsningar och mindre gruppverksamheter. Hon arbetar med bland annat mindfulness, personlig utveckling, sorgbearbetning, stresshantering osv.

Välkommen!

 

GPS
WGS84: N 57° 29.7895', E 15° 51.2147'

Decimal: 57.4965, 15.8536

Altiore
Erika Johansson
Bojvägen
57734 Hultsfred

altiore@hotmail.se
073-027 11 08


(Lämna tom)

Välkommen med din förfrågan/bokning!
(Telefonnummer och e-post ser du här ovanför)

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)