Sorgen ingen ser

Från förlust till livslust

Är det sorg jag känner?


Dödsfall/Separation/Förändrad livssituation/Olycka/Sjukdom/Missbruk/Pensionering


Erika håller i grupper/enskilda samtal för Sorgbearbetning där alla slags sorger kan förekomma. Missbruk, förändrad livssituation, dödsfall, sjukdom, övergrepp, skilsmässa och mycket mer.

I mina utbildningar och föredrag används konkreta verktyg där praktik varvas med en metod som ger hållbart resultat och som sedan kan användas vid framtida svåra händelser. Utbildningar, föredrag och handledningar skräddarsys efter era specifika behov.

 

All sorg är unik!

Processen att sörja och bearbeta din sorg är individuell, all sorg är unik. Dina upplevelser och dina känslor finns i din kropp och ingen annan vet hur just du känner. Har du någon gång upplevt att du varit ledsen, arg, orkeslös eller frustrerad över hur livet är? Har du mist någon anhörig eller genomgått en jobbig separation? Då är sorg det ord som sammanfattar de känslor du kanske upplever.

 


"Jag har själv upplevt stora sorger och livskriser i livet. Därför kan jag möta andra i sorgen. Jag tycker att jag har ett väldigt värdefullt jobb. Att ta emot människor och få vara med och vandra en bit på deras livsvandring, lyssna till levnadsberättelser och att vara med i en människas möte med sina sorger. Det är fantastiskt!"
Erika Johansson

 

                                                          " Smärtan är inte i vägen, den är vägen "   

                                                                                        Assagioli

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)